Vols Subscriure't a SerradelMontsec.cat?

Tens diferents maneres de subscriure’t a SerradelMontsec.cat: en format grautït, de pagament mensual/anual i en format #MontsecLovers ❤️

En quin format t’agradaria?


Subscription - Free multimedia icons

💡 EN FORMAT GRATUÏT

Si t’interessa el contingut i et subscrius, rebràs tots els articles publicats en format obert directament al teu correu electrònic:

 1. Rebràs mensualment la nostra Newsletter del Montsec, que fem una vegada al mes on compilem informació relacionada amb el territori Montsec. Destinada a tots els amants del Montsec, aquest resum de links és el contrari del doomscrolling. O sigui, una selecció de joies interessants que ens han cridat l’atenció per diferents motius: llibres, podcasts, articles, vídeos, twits, stories, notícies, rutes, vies d’escalada, etc. Coses amb les quals potser algun de vosaltres us hagués agradat haver ensopegat. És a dir, això és un resum de les 800 pestanyes que tenim obertes...

 2. De tant en tant publiquem articles en format obert i gratuït que tracten sobre el ric patrimoni històric, mundial, arquitectònic, arqueològic, paleontològic, geològic, paisatgístic, cultural, les tradicions i les llegendes del territori Montsec. També els rebràs i tindràs accés a aquests articles en obert.

De qualsevol manera sempre podràs consultar les nostres publicacions obertes actuals i la newsletter del mes actual a través de la web.


💡 EN FORMAT DE PAGAMENT

SerradelMontsec.cat és una iniciativa privada i independent, sense ànim de lucre, que no rep subvencions institucionals amb l'objectiu de mantenir la seva total independència.

I què vol dir això?

Doncs que molts articles son en obert per tothom, igual que la nostra newsletter, però molts altres articles només estan disponibles per a subscriptors de pagament. Això té com objectiu aportar-vos un valor diferencial als subscriptors que volen col·laborar amb aquest projecte, mantenir-lo i fer comunitat.

Tens varies opcions de subscripció de pagament:

 • Pagament periòdic mensual.

 • Pagament periòdic anual, en un pagament únic (amb un estalvi del 17%, respecte al pagament mensual).

 • Fer una subscripció de pagament en format #MontsecLover ❤️ on podràs escollir l'aportació que consideris a partir d’un mínim.

 • ✅ SI ET SUBSCRIUS EN FORMAT MENSUAL O ANUAL TINDRÀS ACCÉS A:

  • La nostra Newsletter del Montsec, que fem una vegada al mes, explicada més amunt.

  • Accés a tots el articles publicats.

  • Com a agraïment, rebreu a casa una ampolla de 800 ml per a les vostres sortides al voltant del Montsec.

 • ✅ SI ET SUBSCRIUS EN FORMAT MONTSEC LOVER (MECENES ❤️) TINDRÀS ACCÉS A:

  • La nostra Newsletter del Montsec, que fem una vegada al mes, explicada més amunt.

  • Accés a tots el articles publicats.

  • Com a agraïment, rebreu a casa una ampolla de 800 ml per a les vostres sortides al voltant del Montsec.

  • Per ser un #MontsecLover, també rebràs a casa el llibre 101 Curiositats del Montsec.


Si t'agrada aquest projecte, tens la possibilitat d’aportar el teu granet de sorra:

Ja som Molts #Montseclovers subscrits. Subscriu-te i tindràs al teu correu totes les novetats del Territori Montsec. Per què Subscriure’s? Vols regalar una Subscripció?


👌 VOLS QUE T’ACOMPANYEM PEL MONTSEC?

Benvingut a la Serra del Montsec, el destí perfecte per un cap de setmana o vacances. T'ajudem a planificar els teus dies de manera interessant. Des d'excursions emocionants fins a llocs únics per visitar, tenim les millors propostes i experiències esperant-te.

Deixa'ns ser els teus guies de confiança en aquesta aventura, t’ajudem i t’assessorem sobre com planificar els teus dies respecte als llocs a visitar, excursions, propostes, experiències, etc.

Subscriu-te a SerradelMontsec.cat i tindràs al teu correu totes les novetats per a #MontsecLovers.


Propaga el teu amor pel Montsec i comparteix.

Share